INTERNATIONAAL CENTRUM VOOR TALENTONTWIKKELING

Voor doelgerichte professionals en ondernemers die echt iets willen betekenen

 

Yvette website midden

Ontvang Tips voor je talent

Twee wekelijks stof tot nadenken, inspirerende uitspraken en voorbeelden.


Colofon

Colofon

De website co-motionconsult.nl is ontwikkeld door Co Motion Consult in samenwerking met stip. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op via de contact pagina

Disclaimer co-motionconsult.nl

De website co-motionconsult.nl is met zorg samengesteld, maar kan desondanks onjuiste of verouderde informatie bevatten. Laat ons weten als dit het geval is dan kunnen wij hier wat aan doen.

De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Disclaimer e-mail

Mocht een e-mail van Co-Motion Consult informatie bevatten die niet voor jou is bestemd wil je ons hierop attent maken en het bericht verwijderen?

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Ontvang twee keer per maand de Talentmail; een waardevolle column voor je talent. Stof tot nadenken, inspirerende uitspraken en direct toepasbaar.
aanhalingstekens_100

‘Ik was mijn eigen bedrijf gestart maar ik maakte me zorgen over mijn omzet. Daarbij wilde ik dingen doen die echt bij mij passen, waar ik energie van krijg. Mensen transformeren met één been in de kookpot werd de rode draad van het talent traject. Yvette is scherp en realistisch, ze heeft je helemaal in de gaten. De opdrachten waren helemaal to the point, handvatten waar ik op kon bouwen. Blij en bemoedigd stapte ik elke keer de deur uit!

En vervolgens  zijn er dingen gebeurd die ik niet voor mogelijk had gehouden.  Ik heb allemaal bijzonder opdrachten gedaan, mijn omzet ruim gehaald, en.... ik heb zelfs ook van een geweldige zomervakantie genoten.

Ad Maas, Kookinspiratie

‘Je hebt werkelijk op alle juiste snaren getokkeld. Ik voel me enorm opgelucht en weet wat me te doen staat, een heerlijke helderheid.

Ik ben weer op de rit, voelt licht en weet dat ik bergen moet verzetten, maar daar heb ik ook enorme zin in!’ nog resultaat gerichter

Etchica Voorn, Talentroom

‘We zaten met het hele team in de prut.  Toen begonnen we een talent traject met Yvette. Zij heeft jarenlang in projecten in het buitenland gewerkt. Daar moeten mensen het doen met wat ze zelf bij zich hebben. Die methode past zij nu ook toe bij bedrijven in Nederland. Ze liet ons opstaan en vooruitkijken, met een heel positieve insteek. Het was een reset voor iedereen. En het mooie was, aan het einde van het traject had iedereen ook zijn/haar een nieuwe richting te pakken.’

Nel Sangers, voormalig adjunct directeur bij SBB.

‘I wanted to learn how to focus and thanks to the Brilliant Entrepreneur programme I decided to reduce my product range. I always thought that the wider your range, the more attractive for customers. The opposite turned out to be true. I no longer offer products that are only sold a few times per month and increased the products that are popular. My turnover increased tremendously.’

Wine distributor Uganda

What we offer
Co-Motion Consult
Talent project
International
Brilliant entrepreneur
Speaker

 

Team talent
Sign up TalentTIPS
Blog
Online learning