INTERNATIONAAL CENTRUM VOOR TALENTONTWIKKELING

Voor doelgerichte professionals en ondernemers die echt iets willen betekenen

 

team Uganda 272x235

Ontvang Tips voor je talent

Twee wekelijks stof tot nadenken, inspirerende uitspraken en voorbeelden.


Teamtalent boost

Wens je een team dat lekker loopt? Waar mensen in hun kracht staan, met plezier dingen oppakken, goed samenwerken? Waar nieuwe ideeën ontstaan en uitgevoerd worden? En ben je klaar met de rol van ‘controlerende’ leidinggevende? Dan is het tijd voor een Teamtalent boost.

 

De inzet van ieders talent is de basis voor verandering. Met als grote voordeel: de verandering is niet van buitenaf opgelegd, maar ingezet door het team zelf. Je doet het met wat je samen in huis hebt. Dit is een krachtige basis, voor de ontwikkeling van je team en van elk teamlid.

 

Met het Teamtalent boost krijg je je team in beweging. Het kennen van de eigen en elkaars talenten werkt als een eye-opener. Teamleden nemen opeens nieuwe stappen, krijgen steun van collega's. Het kennen van elkaars talent heeft direct een positief effect op de sfeer. En gestelde doelen worden gehaald.

Meer weten? Neem dan contact op.

Team tekening Peru
aanhalingstekens_100

‘Ons hele team zat in de prut. Toen begonnen we een talent traject met Yvette. Zij heeft jarenlang in projecten in het buitenland gewerkt. Daar moeten mensen het doen met wat ze zelf bij zich hebben. Die methode past zij nu ook toe bij bedrijven in Nederland. Ze liet ons opstaan en vooruitkijken, met een heel positieve insteek. Het was een reset voor iedereen. En het mooie was, aan het einde van het traject had iedereen ook zijn/haar een nieuwe richting te pakken.’

Nel Sangers, voormalig adjunct directeur bij SBB.

Doe het met wat je in huis hebt!

Er zit veel meer potentieel in je team dan kunt vermoeden. Dit begint bij weten wat je in huis hebt. Oftewel, weten wat het talent van je teamleden is. Talenten ontdekken is altijd een eye-opener, voor jezelf en voor je mensen. Ook om dit van elkaar te weten heeft al direct een positief effect op de sfeer.

Teamtalent boost

Een team waarin mensen vanuit hun talent werken is een wezenlijke verandering. Dit is niet moeilijk. Een team traject hoeft geen zwaar of duur project te zijn. Een korte impuls toegesneden op de situatie levert al veel op. Geef je team een boost! Ontwikkel en versterk samen het talent van je team. En haal zo meer uit jezelf en uit elkaar.

Wil je meer weten? Neem even contact op.