INTERNATIONAAL CENTRUM VOOR TALENTONTWIKKELING

Voor doelgerichte professionals en ondernemers die echt iets willen betekenen

 

Leana bijgesneden

Ontvang Tips voor je talent

Twee wekelijks stof tot nadenken, inspirerende uitspraken en voorbeelden.


Talent traject

Je bent een professional of ondernemer en je wilt vooruit. Je voelt dat je meer in je mars dan je nu waarmaakt. Je wilt doen waar je echt warm voor loopt. Non-stop groeien in je eigen deskundigheid. Je onderneming een impuls geven en anderen daarin meenemen. Ben jij zo iemand? Dan is het tijd voor een Talent traject.

 

Karen juichend

'Ik heb mijn eigen bedrijf en maakte me zorgen over mijn omzet.  Ik wilde graag doen wat écht bij mij past: waar ik energie van krijg. 'Mensen transformeren met één been in de kookpot' werd de rode draad van mijn Talenttraject. Yvette is scherp en realistisch, ze heeft je helemaal in de gaten. De opdrachten waren helemaal to the point, handvatten waar ik op kon bouwen. Blij en bemoedigd stapte ik elke keer de deur uit!

Wat heeft mijn Talenttraject opgeleverd? Er zijn dingen gebeurd die ik niet voor mogelijk had gehouden.  Ik heb allemaal bijzondere opdrachten gedaan, mijn omzet ruim gehaald, en.... Ik heb zelfs ook van een geweldige zomervakantie genoten'.

Ad Maas, Kookinspiratie

‘Yvette, je hebt werkelijk op alle juiste snaren getokkeld. Ik voel me enorm opgelucht en weet wat me te doen staat, een heerlijke helderheid.

Ik ben weer op de rit, voel me licht en weet dat ik bergen moet verzetten, maar daar heb ik ook enorme zin in. Ik weet nu in ieder geval wat me te doen staat!’

Etchica Voorn, Talentroom

‘Ons team zat in de prut.  Toen begonnen we een Talenttraject met Yvette. Zij heeft jarenlang in projecten in het buitenland gewerkt. Daar moeten mensen het doen met wat ze zelf bij zich hebben. Die methode past zij nu ook toe bij bedrijven in Nederland. Ze liet ons opstaan en vooruitkijken, met een heel positieve insteek. Het was een reset voor iedereen. En het mooie was, aan het einde van het traject had iedereen ook zijn nieuwe richting te pakken’.

Nel Sangers, voormalig adjunct directeur bij SBB.

Voor wie?

Een Talent traject is iets voor jou als:

  • het stroef loopt in je onderneming. Je wilt graag vooruit, lekker doorpakken, met plezier iets nieuws realiseren. Je wilt weten hoe je dit voor elkaar krijgt.
  • je vast zit in een werkstructuur waar je het benauwd van krijgt.  Het frustreert je dat je onder je kunnen functioneert. Je snakt naar verandering.
  • je zin hebt in een nieuw avontuur en een internationale stap. Je wilt je expertise elders inzetten en wie weet, je onderneming internationaliseren. Je bent op zoek naar een aanknopingspunt.
  • je een briljant plan hebt en een grote ambitie. Je wilt echt wat betekenen voor de wereld.  Maar, eigenlijk durf je je droom nauwelijks uit te spreken en weet je ook niet waar je moet beginnen.
  • je gestrand bent in je studie. Je moet een andere richting kiezen maar je twijfelt. Je wilt een goede keuze maken, om zeker te weten dat je die nieuwe studie wel gaat halen.

 

Het kan wel!
Het is echt niet te veel gevraagd om werk te doen dat je leuk vindt en een bruisende onderneming te runnen. Of je droom waar te maken en dingen te doen die echt van betekenis zijn voor deze wereld. Een leuke studie met succes afronden. En af en toe een reisje om je expertise elders in te zetten? Wacht er niet mee tot je pensioen, daar kun je nu mee beginnen!

 

Talent+Resultaat

In een talent traject van 5 individuele sessies sla je twee vliegen in een klap:

  1. je benoemt je eigen talent en leert de diepgang ervan kennen
  2. je bereikt een concreet professioneel resultaat op een manier die bij jouw past. Daar heb je direct wat aan!

Wil je meer weten? Neem dan even contact op