INTERNATIONAAL CENTRUM VOOR TALENTONTWIKKELING

Voor doelgerichte professionals en ondernemers die echt iets willen betekenen

 

welkom midden

Ontvang Tips voor je talent

Twee wekelijks stof tot nadenken, inspirerende uitspraken en voorbeelden.


Motivatie

Yvette van Dok, Co-Motion Consult

Yvette: ‘Na 15 jaar projectwerk in Latijns-Amerika, Afrika en Azië ben ik in Nederland Co-Motion Consult gestart. Sindsdien breng ik ondernemers, professionals en leidinggevenden in beweging, in Nederland en elders op de wereld. Mijn projecten en trainingen gaan altijd over het bereiken van een concreet resultaat vanuit eigen talent en persoonlijke verdieping.

 

Ik zie vaak mensen die te ‘krap’ in hun vel zitten, die veel meer potentieel hebben dan ze waarmaken of laten zien. Mijn uitnodiging en stimulans is: verleg je grens, letterlijk en figuurlijk. Want door meer uit jezelf te halen, ben je tevredener en kun je ook meer voor anderen betekenen.

 

Verleg je grens betekent ook samenwerken met anderen in de wereld. We zijn wereldwijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. In Nederland genieten we van pindakaas en chocolade, dankzij de bijdrage van mensen elders in de wereld. En hier blijft het niet bij. Zo heeft elk product zijn eigen verhaal en oorsprong. Ik verbind (internationaal) professionals en help (zo) hun talent op een hoger niveau te brengen.

 

Mijn wens is dat iedereen in deze wereld vanuit zijn talent kan werken. En dan bedoel ik ook echt iedereen: van boer tot president. ‘Mensen in beweging zetten’ is mijn talent, dat komt hierbij goed van pas.’

 

 

Organisatie

Yvette werkt graag samen met geweldige professionals:

Karen

Nyota: Karen Kammeraat is de vaste en dynamische partner in het Briljante Onderneemster programma. Zij vormt de creatieve verbinding tussen onderneemsters uit alle delen van de wereld. Gedreven door eerlijke handel is zij de oprichter van Stichting EerlijkWinkelen die consumenten de weg wijst naar duurzame producten. Zie ook www.eerlijkwinkelen.nl

Voeten Communicatie: Annemieke Voeten is de enthousiaste aanmoediger en ondersteuner  voor de teksten die ik schrijf. Haar redactie geven teksten precies de luchtige helderheid die het lezen gemakkelijk maakt.

Annemieke
kim

PA-i: Kim Suurmeijer en haar virtual assistance team zorgt ervoor dat mijn systemen en communicatie op rolletjes loopt. Door Kim haar finishing touch zien mijn talentmails er ook nog mooi uit.

Ai1: Jacqueline Janssen ontwerpt, onderzoekt en ontplooit [organisaties]. Snel en scherp spot zij details, maar overziet ook het geheel. Ze biedt oplossingen, alternatieven en perspectieven; precies wat je nodig hebt.

Jacqueline Janssen
Michel Amsterdam Autumn bijgesneden

Michel Marang is een belangrijke inspirator voor het zichtbaar en hoorbaar maken van wat zich innerlijk roert. Als professioneel klarinettist en fotograaf laat hij zijn publiek op een heel eigen manier muziek en beeld ervaren. Michel werkt in binnen- en buitenland.

Pulsar inspireert: Jan de Dreu is mijn wijze leraar op het gebied van talent ontwikkeling. Als docent bij Pulsar Academie leert hij mensen hoe ze zelf het instrument zijn voor verandering.

Jan de Dreu
Godelieve

IJsbreker producties: Godelieve Meeuwissen is collega in talentontwikkeling. Als 'ijsbreker' opent zij deuren die voor andere gesloten lijken. Zij organiseert 'ontmoetingen die werken' om vanuit talent het beste uit mensen te halen. Dit doet zij energiek, vrolijk, serieus en gepassioneerd.

Verder heb ik een kleurrijk netwerk van gepassioneerde professionals en ondernemers over de hele wereld die graag hun expertise met je delen.

 

Yvette van Dok

Voor meer informatie, zie CV Yvette van Dok

Meer weten? Persoonlijk kennis maken is fijn, dus neem vooral contact op.

yvette_van_dok_blauw