TALENTBLOG 84 TALENT BINGO

Talent Bingo

 

Met talent kun je spelen. Op allerlei manieren. Gewoon, omdat spelen het leven leuk en ontspannen houdt. En, omdat je er altijd weer wat nieuws van leert. Over je eigen talent natuurlijk. Daarom speciaal voor deze week: de Talent Bingo. Doe je mee?

De uitvinder van de Talent Bingo is mijn talentvolle collega Caroline Smeenk. We hebben samen zoveel plezier aan deze Bingo beleefd dat ik je de lol ervan niet wil onthouden. Dus: in de startblokken. Het gaat als volgt:

 

Stap 1. Teken voor jezelf op een A6 velletje dit schemaatje:

 

Talent Bingo:

Stap 2. Het gaat erom dat je deze kaart vol krijgt door voor elk hokje een talentmoment van jezelf te spotten. Bijvoorbeeld het moment waarop je vanuit je eigen talent iemand hebt geholpen. Of een moment waarop je je talent gebruikte om een lastige situatie op te lossen.

 

Stap 3. Beschrijf op de achterkant van deze kaart voor elke categorie wat het tot een talentmoment maakte:

1)    Dit was een topdag voor mijn talent, omdat…

2)    Ik kreeg een twinkel in mijn ogen, omdat…

3)    Ik was bij met deze klus, omdat…

4)    Ik kon de ander gelijk verder helpen, omdat…

5)    Privé had ik een talentmoment, omdat ik…

6)    Ik bracht een moeilijke situatie tot een goed einde, omdat ik…

Wees dus kien op je talentmomenten. Je hebt een week de tijd om alle hokjes vol te krijgen en punt 1 tot en met 6 te beschrijven. Dan heb je… Bingo!

 

Stap 4. Meld je nu aan!
Speel je mee in de Talent Bingo van deze week? Stuur mij dan even een mailtje met je naam en vermeldt: ‘Ik doe mee met de Talent Bingo.’

 

Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen. Mail me je lijstje met talentmomenten, dan laat ik je weten wat je gewonnen hebt.

 

Veel plezier!

Yvette van Dok

Co-Motion Consult