Talentblog 76 Talentvol beeld

TALENTVOL BEELD

 

Deze zomer heb ik een van mijn wensen in vervulling laten gaan: een fotoexpositie maken over de kracht van vrouwelijke ondernemers én hun maatschappelijke betekenis. Wereldwijd zijn vrouwelijke ondernemers zeer getalenteerd. In veel gevallen nemen zij onder barre omstandigheden het heft in handen en weten hun bedrijven tot een succes te maken. En niet alleen voor hun eigen winst. Zij zijn van grote betekenis voor vele anderen in hun maatschappij.

 

Toch blijven vrouwelijke ondernemers erg onzichtbaar. Daarin wil ik verandering brengen. Een prachtige reis door Georgië samen met fotograaf Michel Marang heeft een fraai beeld opgeleverd. Hierbij alvast wat favorieten om de smaak te pakken te krijgen.

Ia Topuria, de gelukkige co-eigenares van Georgian Berry; een biologisch bramen/frambozenbedrijf


Baia en Gvanca Abuladze; 2 zussen die een wijnbedrijf met guesthouse runnen

 

Wil je meer zien? Bekijk dan alvast de foto's die nu in Georgië worden geëxposeerd.

 

Mijn vraag aan jou
Graag zou ik deze foto’s ook in Nederland exposeren. Ik denk aan: een hal van een groot gebouw waar bezoekers vreugdevol verwelkomd kunnen worden? Kale kantoormuren die erom schreeuwen tot leven te worden gebracht? Een ondernemersevent waar deze prachtige vrouwelijke ondernemers een plek kunnen krijgen? Heb je een idee voor een goede plek of wil je meedenken? Neem dan contact met me op!

 

Veel dank!

Yvette van Dok
Co-Motion Consult